Sağlıklı destek Medical Park’tan

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Tofaş’ın sağlık sponsorluğunu VM Medical Park üstlendi.

Sağlıklı destek Medical Park’tan

RECAİ UYSAL

8 Ekim’de başlayacak Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Tofaş’ın sağlık sponsoru yeniden VM Medical Park oldu. İki kurum arasındaki anlaşma dün törenle imzalanırken, organizasyonda VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Sedat Demir, Genel Müdür Yardımcısı Esra Molla, Tofaş Spor Kulübü Genel Menajeri Tolga Öngören, Başantrenör Orhun Ene, takım kaptanı Kaya Peker ve Sammy Mejia da hazır bulundu. Tofaş’ın Bursa’ya ve spora katkılarını bildiklerini belirten Prof. Dr. Sedat Demir, “Biz de bu katkıya yardımcı olmak istiyoruz. İki dünya markasının birlikteliği hayırlı olsun” diye konuştu.

GÜÇLÜ HİSSEDECEĞİZ

Anlaşmanın Bursa için büyük bir hizmet olduğunun altını çizen Tofaş Spor Kulübü Genel Menajeri Tolga Öngören, “Bunun için Medical Park ile olan birliktelikten dolayı çok mutluyum. Sağlık ve spor gençler için çok önemli. Süper Lig Avrupa’nın en iddialı ligi. Biz de Bursa’yı ligde en iyi şekilde temsil etmek için uğraşacağız. Tüm Medical Park çalışanlarını da maçlarımıza bekliyoruz” dedi. Anlaşmadan dolayı mutluluğunu dile getiren Başantrenör Orhun Ene de şunları söyledi: Hayatımda sporu hizmet için bu kadar istekli başka bir kurum görmedim. Onların isteği bizi mutlu ediyor. Medical Park’ın desteğiyle kendimizi sahada daha da güçlü hissedeceğiz.”

VM Medical Park Hastanesi’nin yeni binasında gerçekleştirilen törende iki kurum arasında sağlık sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Toplantının ardından VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Sedat Demir’e Tofaş forması hediye edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X