Sağlıklı Hayat Merkezi muhtarlara tanıtıldı

Mudanya Sağlıklı Hayat Merkezi’nde verilen hizmetler ilçede görev yapan muhtarlara tanıtıldı.

Sağlıklı Hayat Merkezi muhtarlara tanıtıldı

Mudanya’da görev yapan muhtarlar ile bir araya gelen İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, Mudanya Sağlıklı Hayat Merkezi’ni gezdi. Mudanya İlçe Sağlık Müdürü Nalan Yıldız’ın da eşlik ettiği ziyarette muhtarlar, sağlıklı hayat merkezi bünyesindeki; sigara bırakma, obezite, diyabet polikliniklerini gezerek, evlilik danışmanlığı, anne çocuk ve ergen sağlığına yönelik hizmetler ve sağlıklı beslenme mutfağında yürütülen çalışmalarla ilgili de bilgiler aldı. 

“BU MERKEZLERE SAHİP ÇIKIN”…

Sağlıklı hayat merkezlerinin toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesinde önemli bir rol oynadığına dikkat çeken İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, “Vatandaşlarımız çağın getirdiği birçok sağlık sorunu ile ilgili merkezlerimizden hizmet alabiliyor. Kilo problemi olan vatandaşlarımız merkezimize başvurup diyetisyenlerimizden danışmanlık hizmeti alabilirken, diyabet hastası vatandaşlarımızın takibi de merkezlerimizden yürütülmektedir. Ayrıca merkezlerimizde gerçekleştirilen eğitim çalışmaları da toplumda kronik hastalıklara karşı farkındalık oluşturulması yönünden önem arz ediyor. Sizlerden isteğimiz bu merkezlere sahip çıkmanız ve vatandaşlarımızı bu merkezlere yönlendirmeniz. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Şu ana kadar Mudanya, Nilüfer ve Yıldırım muhtarlarıyla kendi ilçelerinde bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Akan, kentte sağlıklı hayat merkezi bulunan tüm ilçelerdeki muhtarlarla bir araya gelerek, sağlıklı hayat merkezlerinin tanıtımını yapmak istediklerini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X