Sağlıklı kent için bir imza daha

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında kurumlararası işbirliği faaliyetleri de gerçekleştiriliyor.

Sağlıklı kent için bir imza daha

Bu kapsamda Bursa Büyükşehir Belediyesi ile VM Medical Park Bursa Hastanesi arasında, bağımlılıkla mücadele konusunda protokol imzalandı. Protokole göre, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile Gençlik ve Aile Destek Merkezi (GADEM) tarafından yürütülen uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele kapsamında Medical Park Bursa Hastanesi psikiyatri desteği verecek. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen protokol imza töreninde, Bursa’nın sağlıklı bir kent olması hedefiyle önemli bir adım daha atıldığını söyledi. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi ile Medical Park Hastanesi arasında güzel bir işbirliği protokolünün gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Bağımlılıktan kurtulma konusunda psikolojik desteğin de verilmesi gerekiyor ve uzun bir süreç bu. Hastanede birkaç gün tedavi olmakla hallolmuyor. Bu yüzden psikolojik destek çalışmalarında Medical Park Hastanesi ile protokolü gerçekleştiriyoruz. Her ay burada 30 kişiye Medical Park Hastanesi tarafından psikolojik destek verilecek” dedi.

VM Medical Park Genel Müdür Yardımcısı Esra Molla da Büyükşehir Belediyesi önderliğinde, çağın sorunu olan uyuşturucuya karşı, özellikle Bursa’da başlatılan tüm projelere destek verdiklerini ve bağımlılıkla mücadelede Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yanında olduklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X