Sağlıklı nesiller için güvenli gıda

BEBKA’nın 2016 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Mudanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün başarılı olan projeler arasındaki “Sağlıklı Nesiller için Güvenli Gıda” eğitim programı gerçekleştirildi. 5 gün boyunca kurumda görev yapan ziraat m

Sağlıklı nesiller için güvenli gıda

ÖMER BİLİK

Mudanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şefik Çınar, “Projenin amacı gıda üretimi ve satışı yapan firmaların bilinçlenmesi, ürünlerin AB ve Tarım Bakanlığı normlarında olmasına katkı sağlayacaktır. Kurum çalışanlarımızın hijyen ve sanitasyon konusunda yapacakları etkin denetimler sonucunda, kapanan veya ceza alan işletme sayısında azalmalar olacaktır. Kırsal alanda yaşayan kişilerin genel olarak kentsel alanda yaşayan kişilere ve ailelere göre daha dezavantajlı olduğu göz önüne alındığında, gıda işletmelerimizde gelir getirici bir faaliyet bağlamında bir adım öteye gitmelerini sağlayacak bir girişimdir. Aynı zamanda, gıda işletmelerimizin ve kurum personelimizin eğitim alması anlamında da toplumsal bütünleşmeye katkısı bulunmaktadır” dedi.

Eğitim programı çevresinde kursa katılanlara belgeleri verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X