Sağlıklı yaşam için yürüdüler

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından Hüdavendigar Kent Parkı’nda gerçekleştirilen sağlıklı yaşam yürüyüşü ve bisiklet dağıtımı töreninde, gençlerle bir araya geldi.

Sağlıklı yaşam için yürüdüler

Bursa’nın sporda da öncü olması için çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Başkan Altepe, “Bursa’da gençlerimizi en güzel şekilde yetiştirelim istiyoruz. Çünkü gençlerimiz, geleceğimizdir. Gençlerimizden çok şey bekliyoruz. Gençlerimizin kendilerini en güzel şekilde yetiştirmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Başkan Altepe, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte tüm okulları desteklediklerini belirterek, “Gençlerimizi sağlıklı ve vizyon sahibi bireyler olması yolunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu kapsamda başlattığımız ve yaklaşık 200 binin üzerinde gencimizin spor yaptığı ‘Okul Spor Etkinlikleri’nde gençlerimizi sportif ortamlarda buluşturalım istiyoruz. Gençlerimizin boş zamanlarını sporla değerlendirmelerini ve şehrimizi, ülkemizi uluslararası arenada temsil etsinler istiyoruz. Bizler gençlerimizin yanındayız. Hedefimiz, sağlıklı yaşam ve sağlıklı nesillerin yetişmesidir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından spor etkinliklerine katılım sağlayan okulların temsilcilerine plaket veren Başkan Altepe, 2 bin öğrenciyi temsilen başarılı 200 öğrenciye bisikletlerini hediye etti. Başkan Altepe, 100 metre bisiklet turu attığı programa 11 okuldan 2000 öğrenci ile birlikte de 1 km boyunca ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’nü gerçekleştirdi. Programda ayrıca okullara spor malzemeleri de dağıtıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği sağlıklı yaşam yürüyüşü, renkli görüntülere sahne oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X