Sağlıklı Yaşam Merkezi geleceğe ışık tutuyor

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Özcan Akan, 75. Mahallesi’nde bulunan ve gelişim çağındaki çocuklara psikolojik destek sağlamak üzere hizmete giren Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Sağlıklı Yaşam Merkezi geleceğe ışık tutuyor

Merkezin geçtiğimiz yıl hizmete girdiğini belirten Dr. Akan, “Merkezimiz Türkiye’nin Halk Sağlığı Müdürlükleri bünyesinde açılan tek aile ve ergen sağlığı merkezi olma özelliği taşıyor. Bu yönüyle de Türkiye’ye örnek teşkil eden merkezimizde gelişim çağındaki çocuklarımıza psikolojik destek veriliyor” dedi.

Merkezde yalnızca 7 ile 18 yaş arası gençlere ve ailelerine hizmet verildiğinin altını çizen Dr. Akan, “Açıldığı ilk günden bugüne kadar merkezimizde 300’e yakın gencimiz ailesiyle birlikte buraya başvurarak hizmet aldı. Amacımız merkezimizin gerekli tanıtımlarını yaparak, bu sayıyı bin civarına çıkarmak. Merkezimiz hekim, psikolog, sosyal çalışmacı, çocuk gelişim uzmanı, hemşire ile sağlık memurundan oluşan kadrosuyla daha fazla gencimize ve ailesine hizmet vermeye hazır” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X