‘Sağlıkta sessiz devrim oldu’

Karacabey Devlet Hastanesi’nin açılışını yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlık alanında son 12 yılda sessiz bir devrim gerçekleştirdiklerini ifade etti.

‘Sağlıkta sessiz devrim oldu’

AYDIN FİDAN-SEZGİN EREN

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Karacabey’de yaklaşık iki yılda yapılan 150 yataklı yeni hastanenin açılışını yaparak öğrenci yurdu temel atma törenine katıldı.

Sağlık alanında son 12 yılda sessiz bir devrim gerçekleştirdiklerini ifade eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sessiz devrim ve dönüşümün başladığını söyledi. Hastaneler, yollar, hava yolları, hava ambulansları gibi hizmetlerin geldiğini belirten Müezzinoğlu, Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetlerin refah düzeyine ulaşmak adına çalıştıklarını anlattı. 

Bakan Müezzinoğlu, “Arkasında çil çil kubbeler bırakan bir medeniyetin temsilcileri olarak çil çil eserler bırakıyoruz. Vızır vızır koşan bir AK Parti var. Bakıyorsunuz ki, Ağustos böceği gibi cır cır öten bir muhalefet var. Biraz da milletle yürüyün, milletin derdiyle dertlenin” diye konuştu.

GÖLGE OLMASINLAR

Atatürk’ün, Cumhuriyet’i kurarken “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dediğini anımsatan Müezzinoğlu, “Biz de diyoruz ki, evet egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ve milletin olacaktır, darbecilerin olmayacaktır, milletten yana olmayanların olmayacaktır” ifadelerine yer verdi. 

Müezzinoğlu, “Biz hastane yapmak istiyoruz, onlar mahkemeye veriyorlar. Sonra neden gecikti diye soruyorlar. Bize gölge olmasınlar başka ihsan istemeyiz” dedi. 

MUSTAFAKEMALPAŞA PROGRAMI

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Karacabey’deki programının ardından Mustafakemalpaşa’da da Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Dr. Ahmet Sadık Parkı’nın açılışını yaparak, TOKİ konutları teslim törenine katıldı. 

Mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle öğle yemeğinde bir araya gelen Bakan Müezzinoğlu, AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinde milletin ortak değerlerini ve hayallerini yaşatmaya devam edeceğini söyledi. 

Adalet Sarayı’nın açılışını da yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, adalet sisteminin çok daha güvenilir olması için tüm kurumların seferber olması gerektiğini ifade etti. 

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, son olarak Roman vatandaşlara yönelik yapılan 384 konutun anahtar teslim törenine katıldı. Bakan Müezzinoğlu daha sonra gittiği Harmancık’ta da eko turizm evlerinin açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Müezzinoğlu, Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ve AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı kardeşlerin anneleri Ulviye Matlı’nın adını taşıyan Fen Lisesi’ne yapılacak öğrenci yurdunun temel atma törenine katıldı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X