Saha karıştı

Karagümrüklüler’in sert futbolu Bursasporlu oyuncuları ve taraftarı çileden çıkardı.

Saha karıştı

Dünkü 90 dakikada en dikkat çekici olay Karagümrüklü oyucuların sertliğiydi.

Birçok pozisyonda kasti fauller yapan kırmızı siyahlı isimlere, yeşil beyazlı futbolcular ve taraftar sert tepki gösterdi. Özellikle 54. dakikada Nihat’ın Şener’e sert bir şekilde kasti faul yapması sonucu sahanın içi bir anda karıştı. Her iki takım oyuncuları birbirine girerken, Teknik Direktör Şenol Güneş olayı yatıştırmak için uğraştı. Josue bu bölümde rakibini ittiği için sarı kart görürken, Genel Menajer Adil Cenkçiler hakem tarafından saha dışına gönderildi. Yeşil beyazlı taraftar uzun süre, ‘Futbolun katili Türk hakemleri’ diye tempo tuttu.

Kaptan Şener oldu

Bursaspor’da dün sahaya kaptan olarak Şener Özbayraklı çıktı. Volkan Şen ve Serdar Aziz’in yokluğunda tecrübeli futbolcu ilk kez pazubandı takmanın heyecanını yaşadı. Şener, 90 dakika başarılı bir performans gösterdi.

Lodosdan kalanlar!

Fırtına, Atatürk Stadı’nda da ciddi hasar oluşturdu.

Bursaspor-Karagümrük maçında Atatürk Stadı’nın halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Geçtiğimiz hafta Bursa’yı etkisi altına alan şiddetli lodos Atatürk Stadı’nda da ciddi hasar oluşturdu. Maraton tribünün üst kısmındaki bütün reklam panoları uçarken, kapalı tribündeki kaplamaların da çöktüğü gözlendi. Stattaki eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar başladı.

Şükür kavuşturana Josue

Son günlerin tartışılan ismi Karagümrük karşısında 11’de sahaya çıktı, 61’de oyundan alınınca direkt soyunma odasının yolunu tuttu.

Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından Mersin kupa ve Galatasaray’la oynanan lig maçlarında 18 kişilik kadroya alınmayan Filipe Josue, Karagümrük karşısında sahadaydı. Şenol Güneş’le sorunlar yaşadığı iddia edilen Portekizli yıldız, 11’de görev alırken, 61 dakika sahada kaldı. 54. dakikada sahanın bir anda karışmasından sonra sarı kart gören Josue, ardından oyundan alındı. Portekizli yıldızın bu karardan memnun olmadığı gözlenirken, direkt soyunma odasının yolunu tutması dikkat çekti.

Taraftar çok özlemiş

Atatürk Stadı’nda 10 binin üzerinde yeşil beyaz sevdalısı vardı.

Karagümrük maçına Bursasporlu taraftarlar büyük ilgi gösterdi. En son ligin 16.haftasında Akhisar Belediyespor’la evinde oynayan yeşil beyazlıları 10 binin üzerinde taraftar destekledi. 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek olan yeşil beyaz sevdalıları renkli görüntüler oluşturdu.

Tarz olmuşsun Şenol Hoca!

Teknik Direktör Şenol Güneş’in dünkü şık giyim tarzı dikkatlerden kaçmadı. Uyumlu renklerden oluşan kıyafetiyle göz dolduran deneyimli teknik adama, karşılaşma öncesi yeşil beyazlı taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. 

Aziz Eraltay kulübede başladı

Avustralya Milli Takımı’nda olduğu için uzun süredir Bursa’dan ayrı olan Aziz Eraltay, Karagümrük karşısında yedek kulübesindeydi. Teknik Direktör Şenol Güneş, sol kanat için tercihini Emre’den yana kullanırken, Aziz, 61.dakikada sahaya dahil oldu. 

Enes hastanelik oldu

Bursaspor’un genç golcüsü Enes Ünal, 35.dakikada rakip kaleciyle yaşadığı pozisyonun ardından sakatlandı ve hastaneye kaldırıldı. Göğsüne darbe alan genç futbolcunun birkaç gün dinleneceği açıklandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X