Saha komiserleri stres attı!

Futbolun emekçileri, Başkan Ercan Ütücü’nün geleneksel hale getirdiği dayanışma organizasyonunda Muradiye Osmanlı Mutfağı’nda bir araya gelip güzel bir gece geçirdiler.

Saha komiserleri stres attı!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa Futbol Saha Komiserleri Derneği’nin altıncı dayanışma gecesi Muradiye Osmanlı Mutfağı’nda yapıldı.

Taban birliklerinin de ilgi gösterdiği geceye, BASKF Başkanı Osman Kılıç, 2. Başkanı Kenan Uyarlık, Genel Sekreter Sefer Coşkun, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen ve TFFHGD adına Osman Erezkara ile Aziz Sonat katıldı.

Oldukça neşeli geçen geceye saha komiserlerinin çoğu aileleriyle katıldı ve çalınan canlı müzik eşliğinde sezonun stresini attılar.

ETKİNLİKLER SÜRECEK

Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Ercan Ütücü düzenlenen eğlenceli gecede yaptığı açılış konuşmasında, ‘Öncelikle derneğimizin gecesine katılan tüm konuklarımızı teşekkür ederim. Bursa’da oldukça yoğun bir maç trafiği var. Saha komiserleri olarak bu yoğunlukla doğal olarak yoruluyoruz ve sinir, stres olarak geriliyoruz. Ancak biz geleneksel hale getirdiğimiz bu tür gece ve etkinlikleri devam edeceğiz. Arkadaşlarımızın stres atmasını ve daha sağlıklı çalışmasına yardımcı olacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X