Şahan’dan Cem’e zeytin dalı

Şahan Gökbakar, beyaz perdedeki ezeli rakibi Cem Yılmaz’ın yeni filmi Ali Baba ve 7 Cüceler’in afişini sosyal medya hesabından paylaşarak, ünlü komedyene başarılar diledi.

Şahan’dan Cem’e zeytin dalı

GİŞESİ BOL OLSUN

Komedi filmlerinin Türkiye’deki iki büyük rakibi Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz’ın rekabeti sonunda tatlıya bağlandı. Yeni filmi Ali Baba ve 7 Cüceler’le beyaz perdeye gelen Cem Yılmaz’a zeştin dalı uzatan Şahan Gökbakar, ünlü komedyenin afişini sosyal medya hesabından paylaşarak altına ‘Başta filmin yapımcısı değerli dostum Muzaffer Yıldırım’a, ardından Cem Yılmaz ve silah arkadaşlarına başarılar dilerim. Gişesi bol olsun’ notunu düştü.

TÜRKİYE’Yİ DOLAŞIYOR

Öte yandan yeni filmiyle gişede iyi bir sayı elde etmek isteyen Cem Yılmaz, bu kez işi sıkı tutuyor. Önceki yapımlarının aksine Ali Baba ve 7 Cüceler için Anadolu galaları düzenleyen Cem Yılmaz, önceki gün ekip arkadaşlarıyla birlikte İzmir’deydi. Hayranlarıyla kısa bir söyleşi de gerçekleştiren Yılmaz, “Filmimiz biraz enteresan. Moralsiz zamanlar geçiriyoruz. Hem memleketimizde dünyada. Bizim işimiz de bütün bunları göz ardı etmek değil ama ne yazık ki elimizden gelen hayata dair güzel şeylere vurgu yapmak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X