Sahaya dolar attılar

Trabzonspor’un Medicana Sivasspor’a 3-2 yenildiği kupa maçının hakemi Mete Kalkavan’a, bordo mavili camiadan tepki var. Hakemler, karşılaşma sonunda uzun bir süre stattan ayrılmayı bekledi.

Sahaya dolar attılar

NTV’nin haberine göre, polisin aldığı yoğun güvenlik önlemleri altında stattan çıkan hakemler kendileri için tahsis edilen araca bindi. Bu sırada, aralarında yöneticilerin de bulunduğu bir grup hakemlere tepki gösterdi. 

Hakemleri taşıyan aracın etrafından koridor oluşturan polis, tepki gösterenlerin araca yaklaşmasına engel oldu. Hakem heyeti, daha sonra polis eskortu eşliğinde hızla stattan ayrıldı.

HAKEME TEPKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal:

“Mağlubiyetin bahanesi asla yok. Bu takımın tarihinde kazandığı, kaybettiği maçlar var. Ama tesadüf bu takımın başına bu sezon maalesef kazanırken ve kaybederken farklı şeyler gelmeye başladı. Ben bu komplolardan uzak düşünen bir insanım ve uzak düşünmeye de dikkat ediyorum.” 

Maçın bitiminde bazı Trabzonsporlu taraftarlar sahaya para attı. Ayrıca ayakkabı ve davul tokmağı da sahaya atılan maddeler arasındaydı…

Trabzonsporlu futbolcu Özer Hurmacı:

“Beşiktaş maçında bizi ligden etti. Şimdi kupadan etti. Saliha sarı kart bile gösterilmeyecek pozisyonda Salih’e kırmızı kart gösterdi. Biz daha neyin mücadelesini veriyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X