Şahika Ercümen Türkiye rekoru kırdı

Antalya’nın Kaş İlçesi’nde düzenlenen Serbest Dalış Outdoor Türkiye Şampiyonası’nda çift palet kategorisinde Şahika Ercümen, 65 metreye dalarak Türkiye rekoru kırdı.

Şahika Ercümen Türkiye rekoru kırdı

Küçükçakıl Koyu’nda gerçekleştirilen Serbest Dalış Outdoor Türkiye Şampiyonası’nda, çift palet kategorisinde dalışlar yapıldı.


Milli sporcu Şahika Ercümen, 65 metreye dalarak kendisine ait olan rekoru geliştirdi.


Şahika Ercümen, yine kendisine ait 60 metrelik Türkiye rekorunu 65 metre derinliğe çekti. Bu kategoride Derya Can Göçen 61 metrelik dalışıyla ikinci, Fatma Uruk ise 53 metreyle üçüncü oldu.

Aynı kategoride erkeklerde Can Mehmet Arıkök 65 metrelik dalışıyla şampiyon olurken, Emre Bozkurt yine 65 metreyle ikinci, Hasan Cengiz Kaynar ise 60 metreyle üçüncü oldu.


Dalışın ardından Türk bayrağı ile fotoğraf çektiren Şahika Ercümen, Türkiye Şampiyonası’nın kendisi için ısınma turnuvası olduğunu, asıl hedefinin Dünya Şampiyonası ve ekim ayında gerçekleştirmeyi planladığı dünya rekoru denemesi olduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X