Sahil Güvenlik balıkçılarla buluştu

Gemlikli balıkçılar ile bir araya gelen Sahil Güvenlik Güney Marmara Komutanlığı yetkilileri, denizdeki güvenliğin sağlanması konusunda birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Sahil Güvenlik balıkçılarla buluştu

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Balıkçılar Derneği’nde gerçekleştirilen toplantıya İlçe Tarım Müdürü Müveddet Atmaca, Mudanya İlçe Tarım müdürü Şefik Çınar, Gemlik Balıkçılar Derneği Başkanı Zeki Hazerve balıkçılar katıldı. Sohbet havasında geçen toplantıda  balıkçıların öneri ve sorunları dinlendi. 

Denizde çalışanları denizcilerin anlayacağını ifade eden Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Tayfun Paşaoğlu, ”Denizden kazanılan ekmeğin kolay olmadığını biliyoruz. Zor şartlarda çalışıyorsunuz. Bizler sadece kanunları uygulayan kurumuz. Bizim görevimiz bölgemizi denetlemektir. Sahillerin güvenliğinin sağlanması ve yasadışı avcılığın önlenmesi konusunun birkaç kuruma bırakılması halinde, ilerleyen yıllarda Gemlik Körfezi diye bir şey kalmaz, birlikte hareket etmeliyiz” dedi.

Gemlik Balıkçılar Derneği Başkanı Zeki Hazer de derneğe üye balıkçıkların sıkıntılarını anlatarak, çözüm yolları konusunda yetkililerden destek beklediklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X