Sahil Güvenlik’e Büyükşehir’den termal kamera

Sahil Güvenlik Güney Marmara Grubu’nu Güzelyalı’da ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, güvenlik çalışmalarına destek olunması amacıyla Sahil Güvenlik Güney Marmara Grubu’na el tipi termal kamera hediye etti.

Sahil Güvenlik’e Büyükşehir’den termal kamera

Sahillerdeki güvenlik çalışmalarına destek olmak amacıyla Sahil Güvenlik Güney Marmara Grubu’na el tipi termal kamera hediye eden Altepe, “Denizlerin huzurlu ve güvenli olması için tüm kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Gece görüş özelliği bulunan termal kameranın en az 1,5 kilometre mesafeyi etkili inceleyebileceğini belirten Altepe, Sahil Güvenlik Güney Marmara Komutanlığı ekiplerinin, seyyar kullanılabilecek olan termal kamera ile önemli bir mesafede canlı olup olmadığını tespit edebileceğini ve kameranın her ortamda rahatça kullanabileceğini bildirdi. Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda desteklerimizi sürdürüyoruz. Bursa’nın, sahilinden merkezine her noktada huzurlu bir kent olması hedefiyle faaliyetlerimize devam ediyoruz. Gemlik Körfezi başta olmak üzere tüm denizlerin huzurlu ve güvenli olması için tüm kurum ve kuruluşlarımızla ortak çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

KOMUTANDAN TEŞEKKÜR

Temel görevlerinin insan ve can güvenliği olduğunu belirten Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanı Yarbay Tayfun Paşaoğlu da, özverili çalışmalarına her zaman destek olan Bursa Valiliği ile Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Yarbay Paşaoğlu, Başkan Altepe’ye TCSG-29 Komutanlığı ziyareti nedeniyle plaket hediye etti

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X