Şahin: Çocuklarımız destek verildikçe başarılı olacaktır

Bursa Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksek Okulu (HMYO) Aşçılık Programı öğrencileri, Bursa Gastronomi Derneği’nin (BUGAD) düzenlediği yemek yarışmasından elde ettikleri başarılı sonuçla ilçeye döndü.

Şahin: Çocuklarımız destek verildikçe başarılı olacaktır

Restaurant Tatlı Tabağı Kategorisi’nde yaptığı “Hibiskus Şerbetli Ayva Tatlısı” ile yarışma jurisinden tam not alarak altın madalya kazanan Harmancık Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencisi Yaren Koçak ve okul yöneticileri, Harmancık Kaymakamı Abdulkadir Şahini ziyaret etti.

Yarışmaya katılan öğrencilerin başarısından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Abdulkadir Şahin, öğrencileri ve okul idarecilerini tebrik etti. Şahin, “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceğimizin teminatıdır. Hangi alanda olursa olsun bu tip organizasyonlarda bizim çocuklarımız kendilerine destek verildiği müddetçe başarılı olacaktırlar. Bugün burada bunun en güzel örneğini görüyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X