Şahin de kutladı

U19 Bayanlar Sutopu Türkiye ikincisi Bursagücü takımı sporcu ve yönetimini kabul eden GHSİM Süleyman Şahin, elde edilen başarının kendilerini de gururlandırdığını söyledi.

Şahin de kutladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, U19 Bayanlar 1. Lig 2. devre Sutopu Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olan Bursagücü Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını ödüllendirdi.


Şahin, oyuncular, Kulüp Başkanı Hayrettin Özbağkıran, Sutopundan Sorumlu Yönetici Orhan Güney’i ve yöneticileri kabul etti.


Temmuz ayında Adana’da yapılan 1. Lig Sutopu Türkiye Şampiyonası’nda ikincilik kürsüsüne çıkan Bursa ekibinin sevincine ortak olan Şahin, teşkilat olarak amatör branşlara önem verdiklerini belirterek, spor kulüplerine desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

DESTEK GELİRSE BAŞARI ARTAR

Kulüp Başkanı Hayrettin Özbağkıran da şampiyona sonrası sporcuları Aylin Söylemez ve Dilara Aydınlık’ın U19 Milli Takım kadrosuna davet edildiğini ve iki sporcunun U19 Milli Takımı ile 10-18 Eylül tarihleri arasında Hollanda’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda milli formayı giyeceğini belirtti.


Özbağkıran, “Mütevazi bütçelerimizle elimizden geldiğince gençlere ulaşmaya çalışıyoruz. İyi bir altyapımız var. İl Müdürlüğümüzden büyük destek görüyoruz. İnşallah kent dinamikleri ve iş dünyasından destek aldığımız takdirde daha önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. Kulübün sutopundan sorumlu yöneticisi Orhan Güney ise sporcularımızın Türkiye ikincisi olmasının Bursa adına Sutopu branşı için büyük umut verdiğini ifade etti.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu dile getiren ve başarılarından dolayı sporcuları tek tek kutlayan İl Müdürü Şahin, sporculara spor malzemeleri hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X