Şahin: Gelecek Türkiye’nin olacak

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir’de hazırlanan projelerin önümüzdeki günlerde hayata geçirileceğini söyledi. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’le, Yolören Mahallesi sakinleriyle bir adaya gelen Şahin, ilçede yapılan çalışmaları

Şahin: Gelecek Türkiye’nin olacak

GÜRHAN ADANA

 

2016 Yılı Yatırım Programı’na alınan modern hastane binasının proje çiziminin tamamlanmak üzere olduğunu belirten Şahin, Yenişehir-İnegöl güzergâhındaki yol yapım çalışmalarının sürdüğünü ve  önümüzdeki yaz aylarında yolun tamamının ulaşıma açılacağını kaydetti. Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin 250 bin tonluk asfalt ihalesi yaptığını ve bu asfaltla Yenişehir ve İnegöl’e yol yapılacağını söyledi.

 

SEFERLERİN DOLULUK ORANI YÜKSELDİ

Yenişehir Uluslararası Havalimanı’ndan Trabzon, Ankara, Erzurum ve Muş’a düzenlenen seferlerin doluluk oranlarının yüksekliğine dikkat çeken Hüseyin Şahin, Oto Test Merkezi’nin yapım işinin ihalesini İspanyol bir firmanın kazandığını hatırlatarak, “Yenişehir bölgesinde hava ve kara ulaşımının altyapısı hazır, tren yolu da eklenecek. Oto Test Merkezi böyle bir bölgeye kurulacak. Bu sektör stratejik bir sektördür. Türkiye kendi milli otomobilini üretme kapasitesine ulaştı. Kendi helikopterimizden tankımıza, piyade tüfeğimize kadar üretimler gerçekleştiriyoruz. Bugünlerde milli uçağımızın prototipi üzerinde çalışılıyor. Yeter ki, yatırımcının önü açılsın” dedi.

1 Kasım seçimlerinde milletten tekrar iktidar vizesi isteyeceklerini ifade eden Şahin, “1 Kasım’dan sonra çalışma azmimizi iki kat artıracağız. AK Parti olarak sadece bugünleri değil, yarınları da düşünüyoruz. Çocuklarımızın geleceğini düşünerek, onların refah ve müreffeh bir Türkiye’de yaşamalarını amaçlıyoruz. Gelecek, bölgesinde büyümeyi sürdürecek olan Türkiye’nin olacaktır”ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X