Şahin miniklerle buluştu

Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen yüzme yaz okulu çalışmalarını inceleyen GHSİM Müdürü Süleyman Şahin, öğrencilerle de sohbet etti.

Şahin miniklerle buluştu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Bursa’da yükselmekte olan branşlar arasında yer alan yüzme için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesine bağlı olan Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu. 

Devam eden yaz spor okulunda velilerle sohbet edip görüş ve önerileri hakkında bilgi alan ve minik yüzücülerle de ilgilenen Şahin, “Gelecek nesli bugünden en iyi hizmet ve koşullarda yarınlara yetiştiriyoruz” dedi. Ayrıca Şahin, tüm çocukları ve velileri tesislerde spora davet etti.

TESİSLERİMİZ SİZİ BEKLİYOR

“Bu yaz herkes için spor yazı olsun” diyen Süleyman Şahin, “Tüm tesislerimiz sizleri bekliyor” dedi. Son 4 yılda açılan branş, hizmete sokulan tesis ve ulaşılan çocuk sayısı bakımından en kapsamlı yaz spor okullarının düzenlendiği Bursa’da, 20 Haziran’dan itibaren Bursa Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı tesisler ve kentin çeşitli bölgelerindeki okullarda 25 branşta on binlerce öğrenci sporla ücretsiz bir şekilde buluşmaya başladı. İlk dönemi 15 Temmuz’a kadar sürecek yaz okulunda eğitimler 4 dönem halinde gerçekleştirilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X