Şahin sözünü tuttu

İnegöl şehir merkezine 8 kilometre uzaklıktaki Cerrah Mahallesi’ne seçim çalışmaları sırasında PTT acenteliği, Doğalgaz ve Bankamatik sözü veren AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, PTT Acenteliği sözünü yerine getirdi.

Şahin sözünü tuttu

SADULLAH ORGAN

 

Cerrah’ta doğalgaz çalışmalarının Ocak ayında başlayacağı bilgisini veren Milletvekili Şahin, Bankamatik sözünü de 2 ay içinde yerine getireceğini söyledi. Cerrah Mahallesi’nde dün yapılan PTT acenteliği açılışında konuşan Şahin, ‘Biz bunları yapmaya söz verdik ve ilk sözümüzü seçimin ardından 5 gün içinde yerine getirmiş olduk. Hayırlı olsun” diye konuştu. 

Mahalleye doğalgaz gelmesi için İn-Gaz Genel Müdürü Faruk Coşkun ile temasa geçtiğini söyleyen Hüseyin Şahin, gerekli planlamanın başlatıldığını bildirdi. Cerrah’ta eksikliği hissedilen Bankamatik cihazları için de Halk Bankası Bursa Bölge Müdürü Levent Tutuşbaş ile görüştüğünü söyleyen Milletvekili Şahin, gerekli incelemelerin yapıldığını ve 2 ay bankamatiklerin hizmete başlayacağını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X