Şahin: Türkiye her türlü sıkıntıyı aşar

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Türkiye’nin zor bir yılı geride bıraktığını ancak yaşanan tüm sorunlara rağmen geleceğe umutla baktıklarını söyledi.

Şahin: Türkiye her türlü sıkıntıyı aşar

Güçlü bir iktidarın işbaşında olmasının toplumda güven duygusu oluşturduğunu kaydeden Şahin, “Partimiz, halkımızın verdiği yetkiyi kullanarak Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmakta kararlıdır. Türkiye her türlü sıkıntının altından kalkacak güçtedir” dedi. 

Şahin, yaptığı açıklamada, Türkiye ekonomisinin 2015 yılında beklentilerin üzerinde büyüdüğünü hatırlatarak, siyasi istikrarın ekonomik istikrara yansıdığını söyledi. AK Parti’nin kararlılıkla sürdürdüğü çözüm sürecinin terör örgütü tarafından sabote edildiğine dikkat çeken  Şahin, “Haziran seçimler sonrasında peş peşe eylemlerle ülkeyi kana bulayan terör örgütü PKK ve DAİŞ’e karşı hükümetimiz güçlü bir mücadele başlatmıştır. Barış sürecinde kurtarılmış bölgeler oluşturmak için hazırlıklar yaptığı belirlenen terör örgütüne yönelik güvenlik güçlerimiz müthiş bir mücadele vermektedir. Dış güçlerin maşası haline gelen PKK’nın ve onun siyasi uzantılarının ülkemizi bölmeye yönelik girişimlerine Türkiye Cumhuriyeti ve halkımız asla izin vermeyecek. Güvenlik güçlerimiz, hem içerde hem dışarıda PKK’nın kökünü kazıyana kadar mücadelesini sürdürecektir” şeklinde konuştu. 

Şahin, Rusya ile Türkiye arasında yaşanan krizin de diplomasi ile çözüleceğine inandığını da belirterek, “Haksız olduğu halde Rusya krizi tırmandırmaya yönelik adımlar attı. Ekonomik ambargo başlattı. Uzun vadede kaybeden Rusya olacaktır. Türkiye Rusya pazarının yerine başka pazarlara mal satabilecek güçtedir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X