Şahin ve Edebali’den BTÜ’ye destek ziyareti

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’i makamında ziyaret etti.

Şahin ve Edebali’den BTÜ’ye destek ziyareti

Türkiye’nin önemli sanayi şehirlerinden biri olan Bursa’nın yükseköğretim alanında geliştirilmesi gerektiğini belirten AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, büyük ve nüfus yoğunluğu ciddi boyutlara ulaşmış bir kent olan Bursa’nın üniversiteler yönüyle de bu yoğunluğa cevap verebilecek bir seviyeye gelmesi gerektiğini vurguladı.  Bursa Teknik Üniversitesi’nin önemli bir rol üstlendiğini ifade eden Şahin, kent ve ülke kalkınmasına katkı koyacak bilimsel verilerin üretildiği BTÜ’ye her anlamda desteklerinin tam olduğunu belirtti.

 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ

 

Bursa Teknik Üniversitesi gibi önemli bir kurumun Yıldırım ilçesi sınırları içerisinde bulunmasının kendileri için büyük bir fırsat olduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de, BTÜ’nün kent için üstlendiği role yakışır konuma gelmesi için üstlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, “Kentimiz ve ülkemiz için gerek eğitim gerek ekonomi alanında en kaliteli olanı üretebilmek ve değer oluşturabilmek adına çıktığımız bu yolda yalnız olmadığımızı ve desteklendiğimizi bilmek çok güzel ve hedeflerimiz için motive olmamızı sağlayan bir güç. Bilim üretmekle kalmayıp içerisinde yer aldığımız çevrenin ihtiyaçlarına duyarlı, topluma yön veren bir üniversite olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X