Şahin yuvaya döndü

Akademik kariyeri için ara verdiği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeniden atanan Doç.Dr. Süleyman Şahin, ‘Devlet büyüklerimiz, bize ihtiyaç olduğunu söylediklerinde hiç tereddüt etmedik’ dedi.

Şahin yuvaya döndü

Akademik kariyerini tamamlamak için yaklaşık 1 ay önce Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ne öğretim üyesi olarak geçiş yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, yeniden yuvaya döndü…

Bursa’da yetişen, bu kentin yetiştirdiği başarılı bir spor adamı olan Şahin geri dönmesi için yapılan çağrıları karşılıksız bırakmayarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü görevine yeniden başladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da yakından tanıdığı bir isim olan Süleyman Şahin’in atama yazısı dün kendisine ulaştı. 

250 MİLYON TL’LİK YATIRIM

2011 yılından bu yana çok önemli işlere imza atan, Bursa’ya 250 milyon liralık tesislerin kazandırılmasında başrolü oynayan Şahin, sporcu yetiştirme konusunda da Bursa’yı zirveye çıkardı…

9 binle aldığı faal sporcu sayısını 44 bine yükselten, toplam sporcu sayısını 70 binden, 250 bin rakamına ulaştıran Süleyman Şahin, kent dinamikleri ve taban birlikleriyle de güzel bir sinerji oluştururken, Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi’ni (TOHM) hedefi doğrultusunda ilerletti. 

BURSA’NIN EVLADIYIM

Göreve yeniden dönüşüyle ilgili konuşan Süleyman Şahin,’Ben Bursa’nın bir evladıyım… Başbakan Yardımcımız sayın Hakan Çavuşoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Osman Aşkın Bak’ın bize verdiği yetki ve güçle en iyisini yerine getirmeye çalışıyoruz…

Devlet büyüklerimiz, bize bu alanda ihtiyaç olduğunu söylediklerinde hiç tereddüt etmedik tekrar görevimize döndük’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X