Şahin’den Akın’a tebrik

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen Brezilya Jiu Jitsu Avrupa Şampiyonası’nda 4 madalya kazanan Nilüfer Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Akın’ı tebrik etti.

Şahin’den Akın’a tebrik

İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen Brezilya Jiu Jitsu Avrupa Şampiyonasında milli formayla mücadele eden Nilüfer Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Akın, şampiyonadan başarıyla döndü. 1-3 Nisan tarihleri arasında Uluslararası Brezilya Jiu-Jitsu Federasyonu (IBJJF) tarafından düzenlenen ve bin 500 sporcunun katıldığı şampiyonada Türkiye’den 10 sporcu mücadele etti. 

Milli sporcuların toplam 16 madalya kazandığı organizasyonda Nilüfer Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Akın, 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 madalya kazandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, şampiyonadan başarıyla dönen İlçe Müdürü Mutlu Akın’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X