Şahin’den birlik mesajı

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, bayramların toplumda sevgi, saygı ve dostluk bağlarının güçlendirdiğini belirterek, bayramlarda dargınlık ve kırgınlıkların unutulması gerektiğini söyledi.

Şahin’den birlik mesajı

SADULLAH ORGAN

 

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, toplumu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından olan bayramların, insanlar arasındaki sevgi, saygı, kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ve toplumdaki birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olduğunu kaydetti. Milletvekili Hüseyin Şahin, birlik olmanın, beraberlik içerisinde kenetlenerek geleceğe umutla bakabilmenin, barışın, esenliğin, teslimiyetin ve fedakârlığın yoğun yaşandığı Kurban Bayramı’nın, milli ve manevi duyguları daha da sağlamlaştırdığını ifade etti. Farklı etnik kimlikleri bünyesinde barındıran Türk toplumunun binlerce yıldır kardeşçe yaşadığını söyleyen Şahin, bu birlikteliği bozmak isteyenlerin hiçbir zaman amacına ulaşamadığını kaydetti. 

Son aylarda Türk toplumunun örnek kardeşliğini bozmak isteyenlerin terör belasını yeniden ortaya sürdüğünü ifade eden Şahin, “Toplumuzun hamurunda bulunan birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz. Toplumun tüm katmanlarında sevgi, saygı ve dostluk bağlarının güçlendiği bayramlarımızı en iyi biçimde değerlendirmeli, dargınlık ve kırgınlıkları unutmalıyız. Bayram günlerinin estirdiği rüzgârı arkamıza alarak, ayrım gözetmeksizin herkesin elinden tutmalı kardeşliği pekiştirmeliyiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X