Şahin’den CHP üyelerine mektup

Yoğun tempoda seçim çalışmalarını sürdüren CHP Bursa milletvekili aday adayı Necati Şahin, CHP üyelerine göndermek üzere el yazısı ile mektup hazırladı. Şahin, mektubu ilk olarak; makamında ziyaret ettiği Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a takdim

Şahin’den CHP üyelerine mektup

29 Mart’ta milletvekili adaylarının belirleneceği önseçim için sandığa gidecek CHP üyelerine seslendiği mektubunda samimi duygularını dile getiren Necati Şahin, CHP hem önseçimden hem de 7 Haziran’daki seçimlerden yüzünün akıyla çıkacağını ve Türkiye’nin kaderine el koyacağını söyledi. 

CHP üyelerinin önseçimde Bursa’nın gücünü ortaya koyacağını ifade eden Şahin, ‘Bursa TBMM’de CHP tarafından en iyi ve güçlü şekilde temsil edilmeli. Mektubumda CHP’nin, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye için ne kadar önemli olduğunu, CHP’nin her bir ferdi olarak duyduğumuz gururu ifade ettim. Halkımıza Türkiye için kritik önem taşıyan 7 Haziran’da büyük görev düşüyor’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X