Şahin’den Dündar’a teşekkür plaketi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a bir tebrik de AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’den geldi.

Şahin’den Dündar’a teşekkür plaketi

Başkan Dündar’ı makamında ziyaret eden Hüseyin Şahin, “Osmangazi ve Bursa, Başkanımız Mustafa Dündar’ın çalışmaları sayesinde 7 yıllık süreçte önemli hizmetlere imza attı, atmaya da devam ediyor. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan spora ve kültür sanata kadar her alanda yürütülen çalışmalar ile Osmangazi, Türkiye’nin parlayan yıldızı oldu. Başkanımızın gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların, bundan sonraki süreçte de devam etmesini bekliyoruz” dedi.

Daha yaşanabilir ve modern Osmangazi’yi oluşturmak adına çalıştıklarını ifade eden Başkan Dündar, “Bizim ilk önceliğimiz vatandaşlarımızın mutlu olması. Bu anlayışla insan odaklı çalışmalar yürütüyoruz ve vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alıyoruz. Geçtiğimiz dönem 1116 projeyi hayata geçirerek Osmangazi’ye altın yılını yaşattık. Çalışmalarımıza bu dönem de hız kaybetmeden devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek olan çalışmalarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. 

Ziyaret sonunda AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Başkan Dündar’a Osmangazi ve Bursa için yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X