Şahin’den kampüse ödenek müjdesi

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün Bursa’ya 20 milyon 500 bin lira dolayında ödenek çıkartacağını söyledi.

Şahin’den kampüse ödenek müjdesi

SADULLAH ORGAN

İnegöl Hacı Sevim Mesleki Eğitim Kampusu’nda incelemelerde bulunan Hüseyin Şahin, kampus için ödenek müjdesi verdi. Mesleki Eğitim Kampusu’nun eksiklerinin tamamlanmasıyla ilgili işlerin sonuna gelindiğini belirten Hüseyin Şahin, bu yıl eğitime açılan yeni okulların da devreye girmesiyle Büyükşehir Belediyesi’nin kampus içerisinde 25 bin metrekare asfalt yaparak 6 bin ton malzeme döktüğünü anlattı. 

Halen bin 300 dolayında öğrencinin gördüğü kampüse gelecek yıl bin öğrenci daha ekleneceğini belirten Şahin, 4 yıl sonra bu sayının 6 bine yaklaşacağını söyledi. 

Kampüsün donanım eksiklerinin tamamlanması ile ilgili yapılan çalışmalar sonucu Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün Bursa’ya 20 milyon 500 bin lira civarında ödenecek çıkartacağını ve paranın önümüzdeki hafta Bursa’ya geleceğini söyledi. 

Şahin, “Aktarılacak ödenek içerisinden, kampusumuzun makine ve teçhizat donanımı ile ilgili talebimiz olan bir milyon 450 bin lirayı alacağız. Bu parayla eksikliklerimizi tamamlayacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X