Şahin’den LYS’de Başarılı Olan Öğrencilere Ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) başarılı olan Gaziantepli öğrencileri ziyaret etti.

Şahin’den LYS’de Başarılı Olan Öğrencilere Ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) başarılı olan Gaziantepli öğrencileri ziyaret etti. Şahin, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı hizmet veren Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Sanat ve Meslek Kursun’da aldıkları eğitim ve azimleriyle tıp, hukuk, bilgisayar mühendisliği ve mimarlık bölümlerine yerleşen Baran Batur, Abdullah Temur, Salih Erkan ve Bahar Derin’i tek tek ziyaret ederek, onları tebrik etti. Herkesin okuması için eğitime belediye olarak destek verdiklerini vurgulayan Şahin, “Biz herkese aynı fırsatı vermeye çalışıyoruz, ama çocuğun azmi, disiplini, planlı çalışması ve ailenin desteği başarıyı getiriyor” dedi. Öğrencileri tebrik eden Şahin, çocuğun başarısında ailenin huzuru ve desteğinin önemli olduğunun altını çizdi. “RAHMETLİ ANNEM BENİ NAKIŞ PARASIYLA OKUTTU” “Rahmetli annemde beni nakış parasıyla okuttu” diyen Şahin, “Fedakarlık olmadan başarı olmuyor” diye konuştu. Kimisi esnaf, kimisi şoför kimisi de inşaatta çalışan babalar ise, çocuklarını okutmak için her türlü zorluğa katlandıklarını anlatıyor. Babalar tek maaşla gece gündüz evlatlarını okutmak için çalışırken, anneler de onlara evde ders çalışırken başında durarak ve hizmet ederek destek veriyor. Emeklerinin karşılığını aldıklarını ifade eden veliler, “Onlar okusun, adam olsun, kimseye muhtaç olmasınlar, kendi ayakları üzerinde dursunlar, vatana, millete faydalı olsunlar, başka bir şey istemiyoruz” şeklinde konuştular. Sınava hazırlanırken aile desteğinin önemli olduğuna vurgu yapan öğrenciler ise, planlı, programlı çalışarak başarılı olduklarını kaydettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X