Şahin’e İnegöl’de görkemli karşılama

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’den 4 sıra Bursa milletvekili adayı olan Hüseyin Şahin, İnegöl ilçe teşkilatını ziyaretinde partililer tarafından konfeti ile karşılandı.

Şahin’e İnegöl’de görkemli karşılama

SADULLAH ORGAN

Ankara’da İnegöl’ün ne kadar önemli olduğunun, 4. sıra gibi önemli bir yerde yeniden kendisinin aday gösterilmesi ile ortaya konduğunu ifade eden  Şahin, gelecek dönemde başarılı çalışmalara imza atarak, İnegöl’ün daha da gelişmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. 

Kendilerini her zaman seçime hazır hissettiklerini ifade eden Hüseyin Şahin, “18 aday arkadaşımız 16 Nisan tarihinde Ankara’da Başbakanımız ile seçime start vereceğiz” dedi.

Bursa’nın bakansız kalmadığını kaydeden Hüseyin Şahin, “Bu dönemde Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu Bursa’da olacak. Biz Bursa’yı kuşatan bir sevgi çemberi oluşturmak istiyoruz. Bursa’da sağlık yatırımlarının hızlanması için önemli olacaktır. Sahaya çıkacağız, çalışacağız ve çıkarabileceğimiz en fazla milletvekilini çıkartmaya çalışacağız. Başkanlık sistemi ve yeni anayasa için Bursa’dan gereken desteği vermek için çalışacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X