Şahin’e önemli görev

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’ne (TMOK) bağlı Spor Kültürü ve Olimpiyat Eğitimi Komisyonu’na ikince kez üye seçildi.

Şahin’e önemli görev

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından verilen birçok görevi başarıyla yerine getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin önemli bir görev daha üstlendi. Bugüne kadar Akdeniz Oyunları Genel Koordinatör Yardımcılığı, Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenen 22. Kış Olimpiyat Oyunları’na katılan Türk kafilesinde idarecilik gibi birçok görev üstlenen İl Müdürü Doç. Dr. Şahin, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin 4 komisyonundan biri olan Spor Kültürü ve Olimpiyat Eğitimi Komisyonu’na ikince kez üye oldu.

İKİNCİ KEZ SEÇİLDİ

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen TMOK Genel Kurulu’ndan sonra belirlenen komisyona ikince kez üye olarak seçilen Şahin, Bilal Porsun Başkanlığındaki Komisyonda 3 yıl boyunca görev yapacak. TMOK’a bağlı 4 Komisyona seçilen kişiler arasında tek Bursalı üye olan İl Müdürü Şahin, tüm spor dallarının gelişmesi, yaygınlaşması ve ülkede Olimpiyat Oyunlarının düzenlenmesi için büyük çaba gösteren TMOK gibi seçkin bir komitede görev almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X