Sahipsiz hayvanlara beslenme takviyesi

Orhangazi İlçe Jandarma Komutanlığı, hayvanseverler ile birlikte başlatılan ‘kırsaldaki sahipsiz hayvanların kış beslemesi’ etkinliğinde, 14 noktada mama kabı ve kuru mama ile hayvanlara yardım elini uzattı.

Sahipsiz hayvanlara beslenme takviyesi

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yardımlaşma Topluluğu ile bir araya gelen askerler, beslenme noktalarına önce mama kaplarını sabitledi, daha sonra kuru mama takviyesi yaptı. Zorlu kış şartlarında yiyecek bulma sorunu yaşayan sokak ve yaban hayvanlarının açlıktan ölmesini engelleyecek olan bu çalışma, İznik Gölü kıyıları, Narlıca ve Karsak Mahalleleri arasındaki bazı noktalar, Fındıklı ve Hamzalı Mahalleleri olmak üzere 14 noktada gerçekleştirildi. 

Kış beslemesi etkinliğinin gelecek haftadan itibaren Yeniköy ve Keramet Mahalleleri yönünde süreceği belirtildi. Yardım ekibi, duyarlı kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlara da çağrıda bulunarak, Orhangazi Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yardımlaşma Topluluğu ile irtibata geçerek, mama ve kap desteğinde bulunabileceklerini bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X