Sahipsiz şampiyonluğa!

15 Şubat’ta patlak veren kriz sonrası iki genel kurul atlatan ama aday çıkmadığı için yönetim seçemeyen Poyraz, son 6 maçta elde ettiği 5 galibiyetle bir mucizenin peşinde…

Sahipsiz şampiyonluğa!

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta 46 puanlı lider Sultangazispor’un 2 puan gerisinde bulunan Mudanyaspor, rakiplerinin yanı sıra çok başka sorunlarla da mücadele veriyor. Yeşil kırmızılı futbolcular ile Teknik Direktör Selçuk Serbest, Şabat’ta 7 aydır maaş alamadıklarını gerekçe göstererek isyan bayrağı açmış, Başkan Recep Günay ve yönetimiyle yola devam etmeyeceklerini bildirmişti.

KENDİ İMKANLARIYLA

Mudanyaspor, teknik kadrosu ve sporcuları o günden itibaren Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın desteği ve kendi imkanlarıyla yola devam ediyor. İsyanın çıktığı 15 Şubat tarihinden bu yana ligde 6 maça çıkan kırmızı yeşilliler, 5 galibiyetle 15 puan topladı. Mudanyaspor ayrıca geçtiğimiz hafta itibariyle ise BAL’da 3. Lig’e çıkma şansını sürdüren tek Bursa ekibi olarak kaldı.

ÇOK ZORLANIYORUZ

Teknik Direktör Selçuk Serbest yaşadıkları olayları şu sözlerle anlattı; ‘Sezon başından beri bize sadece söz verildi. Ancak verilen sözlerin neredeyse hiçbiri tutulmadı. İlk isyan bayrağını açtığımızda maçlara çıkmama kararı almıştık. Sonradan düşündük ki, sadece kendi emeğimize yazık olacak. Oyuncularım -sen varsan biz de varız- dediler ve bende parasız pulsuz bu yola devam ettim. Çok zorlanarak değişik bir yoldan geçiyoruz. Kendi imkanlarımızla 2-3 haftada 1 idman yaparak belki 3. Lig’e çıkacağız’ dedi.

KONGRE YAPILAMIYOR

Geçen sezon takımı kayyuma gitmekten kurtaran Başkan Recep Günay’ın istifasının ardından 17 Şubat ve 1 Mart’ta yapılması planlanan olağanüstü kongreler yeterli çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleşmedi. Günay, ‘Artık ben kesin yokum’ dese bile Mudanyaspor’da kongre yapılamıyor ve bir başkan adayı da çıkmadığı için ilerleme kaydedilemiyor. Ancak BASKF’nin 9 Mart’ta yapılan BAL’ı değerlendirme toplantısına Recep Günay, Mudanyaspor Başkanı olarak katıldı ve takımını temsil etti.

KAPATALIM MI?

Başkan Recep Günay ise göreve devam etmekten başka çarelerinin olmadığını söyledi. Günay, ‘Biz de bu göreve devam etmek istemiyoruz. Seçim yaptık ama 2 genel kurula da sadece 12 kişi geldi. Resmi olarak seçim bile yapamamış oluyorsunuz. Ya kulübü kapatacağız ya da devam edeceğiz. Gelen tepkilere şaşırıyorum. Ne yapalım kulübü kapatalım mı? Sezon sonu hemen yine seçime gideceğiz. Ayrıca sporcularımıza hakettikleri alacaklarını ödeyeceğiz. Ancak Mudanyaspor’a Belediye’nin sahip çıkması lazım. Başka kimseden destek yok’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X