‘Sahnede karı-kocalığı unuturuz’

Geçen yaz nikah masasına oturduğu 7 yıllık vokalisti Banu Aysev’le mutlu bir evlilik sürdüren Hakan Aysev, söz konusu meslekleri olduğunda karı kocalığı sahne arkasında bıraktıklarını söyledi.

‘Sahnede karı-kocalığı unuturuz’

SANATÇI EŞLERİN EGOLARI ÇARPIŞIR

Beşinci evliliğini 7 yıldır aynı sahneyi paylaştığı Banu Aysev’le yapan ünlü tenor Hakan Aysev, eşiyle samimi itiraflarda bulundu. Sanatçıların evliliklerinin uzun sürmemesini egolara bağlayan Hakan Aysev, ‘Bu tür evliliklerde egolar çarpışır. Sahnede ego iyidir, ama bunu özel hayata taşırsanız evlilik yürümez. Bu yüzden her ikimiz de sahneye çıktığımızda karı kocalığı unuturuz’ dedi. Banu Aysev ise, ‘Ben sahnedeyken vokal Banu olurum. İşimizde duygusallığa izin vermeyiz’ diye konuştu.

BANU’YLA HAYATA YENİDEN BAŞLADIM

Geçirdiği mide küçültme operasyonuyla 60 kilo vererek bambaşka bir görünüme bürünen Hakan Aysev, ameliyatla evliliğinin aynı zamana rastlamasıyla hayata yeniden döndüğünü söyledi. Ameliyat olmasında Işın Karaca’nın etkisinin büyük olduğunu anlatan Hakan Aysev, ‘Ameliyatın ardından Banu’yla yeni ve özel bir başlangıç yaptım. Sanki hayata gözlerimi yeniden açtım’ dedi. Hakan Aysev, en kısa zamanda baba olmak istediğini de sözlerine ekledi. 

Aysev çifti, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

Hakan Aysev’i 7 yıldır tanıdığını söyleyen Banu Aysev, ‘Onun kilolu ya da zayıf olması benim için önemli değil’ diyor.

Eşine olan aşkını 7 yıl sonra farkeden Hakan Aysev, ‘Birlikte çalıştığımız için Banu’yu hep kardeşim gibi görmüştüm’ itirafında bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X