‘Sahnede ölmek istiyorum’

Uludağ’da düzenlenen gençlik festivali Whitefest’in açılış konserini veren Bengü, programı öncesi gazetecilere ilginç açıklamalarda bulundu.

‘Sahnede ölmek istiyorum’

RIDVAN DEMİR

Türkiye’nin en büyük gençlik festivali olan ve üç periyot halinde Beyaz Cennet’de gerçekleşen Whitefest’in ilk konserini veren Bengü, ilgi gördü. 10 yıldır sahneye çıktığı festivalin açılışını yapan başarılı sanatçı, şarkıları ve şovuyla coşturdu. Sahne için tercih ettiği kıyafeti gelinliğe benzetilen Bengü, ‘Elbisem saflığı ifade ediyor. Şuanda zirvede beyazlar içindeyiz ama benim için gelinlik giymeye daha çok var’ dedi.

SEZEN VİDEO’SU BENİ AĞLATTI

Konseri öncesinde gazetecilerle sohbet eden Bengü, Instagram hesabından paylaştığı Sezen Aksu’nun son konser videosu hatırlatılınca, ‘Sezenli yıllar konserine gidemedim ve paylaşılan videoyu görünce uzun süre ağladım. Sezen Aksu artık konser vermeyecek belki ama, üretmeye devam edecektir’ dedi. Bu arada, bünyesi el verdiğince sahnede olacağını vurgulayan Bengü, ‘Bekli de sahnede ölmek istiyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X