Sahnede Sezenli Yıllar

Sanat hayatında 40. yılını ‘Sezenli Yıllar’ adını verdiği muhteşem bir konserle taçlandıran Sezen Aksu, İstanbul Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarını büyüledi.

Sahnede Sezenli Yıllar

HER ŞARKIYA AYRI KOREOGRAFİ

Türk pop müziğinin Minik Serçe’si Sezen Aksu, sanat hayatının 40. yılını önceki akşam İstanbul Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde verdiği harika bir konserle kutladı. ‘Sezenli Yıllar’ adlı konserde her şarkıda farklı bir koreografi sunan Aksu, güçlü sesinin yanı sıra görsel bir şölen yaşattı. Ünlü sanatçı, sahnede kendisine eşlik eden erkek dansçılarla çok keyiflendi. Konseri binlerce Sezen Aksu hayranının yanı sıra ünlü isimler de izledi.

HAYAT BİZE DÜĞÜN VE CENAZE

Dünden bugüne en özel Sezen Aksu şarkılarının yer aldığı unutulmaz konserin birinci bölümünde ünlü sanatçı dünyanın ve ülkemizin tarihine damga vurmuş kişi ve olayların görüntüleri eşliğinde söyledi. “Ünzile” parçasında sahnede kendisine 20’den fazla küçük kız çocuğu eşlik eden Aksu, “Son Bakış”, “Kavaklar”, “Güvercin” şarkıları ile de ülkemizin kaybettiğimiz değerlerini andı. Aksu, “Bizde yok yok. Dünyanın hiçbir yerinde olana bitene bu kadar dirençli bir millet de yok.  Allahtan böyleyiz… Hayat düğün ve cenaze…” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X