Sahnede tek yürek

Harbiye Açıkhava’da konser veren Mustafa Sandal’a sahnede elinde Türk bayrağıyla eşlik eden Gülben Ergen, Büyük Zafer’in 97. yılını coşku içinde kutladı. 

Sahnede tek yürek

ZAFER BAYRAMI’NA COŞKULU KUTLAMA

Önceki gece Harbiye Açıkhava’da verdiği konserde sevenleriyle buluşan Mustafa Sandal, sahnesini yakın dostu Gülben Ergen’le paylaştı. Gecede 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ellerinde Türk bayraklarıyla kutlayan ikiliye Harbiye Açıkhava’yı dolduran yaklaşık 5 bin 500 kişi ayakta eşlik etti. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anan ünlü ikili, büyük alkış aldı.

EMİNA’NIN MUTLULUĞU BENİM MUTLULUĞUM

Konserinde sevenleriyle dertleşen Mustafa Sandal, eski eşi Emina Jahovic hakkında konuştu. Sandal, “Eski eşimle çok arkadaşça, dostça boşandım. Annemden sonra hayatımdaki en önemli kadın, çünkü aslan gibi iki evladımın annesi… Onun mutluluğu benim mutluluğum ve onun her zaman mutlu olmasını istiyorum. Şükürler olsun ki şu an çok iyi arkadaşız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X