Sahneden Lider’e duvaklı mesaj

İrem Derici, önceki akşam İstanbul’da verdiği konserde sahneye başında duvak ve gelinliği andıran kıyafetiyle çıktı.

Sahneden Lider’e duvaklı mesaj

KONUYU FARKLI YERE ÇEKİYORLAR

İki gün önce 30 yaşına giren ve doğum gününü sevgilisi Lider Şahin’le Portekiz’de kutlayan İrem Derici, ‘Mutluluk, gözyaşı, kenetlenme; ben bu ailede bunu gördüm ve çok mutlu oldum. Bazı insanlar konuyu farklı yerlere çekiyor, biz çok mutluyuz’ dedi. ‘Tek Taş’ adılı yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan Derici, ‘Tek taş lafını duyunca evlilik sormayın. Bu konunun sonu gelmez’ dese de konserin ikinci bölümünde sahneye duvağı ve beyaz elbisesiyle çıkarak kendisini izleyen sevgilisine gönderme yaptı. 

ESTETİKLİYİM ÇÜNKÜ ÇİRKİNİM

Estetik konusunda Ajda Pekkan’la yarıştığı yorumlarına da değinen İrem Derici, ‘Bu gayet esprili bir durum, Ajda hanım her zaman güzel bir kadın. Ben ise çirkin olduğum için estetik yaptırıyorum’ dedi. Yaptığı diyet ve sıkı bir çalışma sonucu zayıflayan Derici, ’49 kiloya kadar düştüm, bu kadar yeter. Sağlıklı besleniyorum, spor yapıyorum. Zamanında ben de mantıları löp löp götürürdüm. Beni eleştiren arkadaşlar, önce kendi boğazını tutsun’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X