Saivet zor rota Soner!

Yeşil beyazlılar, Newcastle United yüksek uçunca Ege temsilcisiyle sözleşmesi biten tecrübeli orta saha oyuncusuyla temasa geçti. 550 bin Euro teklif edilen Soner, gelmeye sıcak bakıyor.

Saivet zor rota Soner!

Takımın toplanma tarihi olan 27 Haziran’a kadar transferde mesafe katetmek isteyen Bursaspor, 8 numaraya yoğunlaşmış durumda. Listedeki isimlerle görüşmelerini sürdüren yeşil beyazlılar, bir süredir temas halinde olduğu 
Henri Saivet’ten olumsuz yanıt aldı.

Bonservisi Premier Lig ekiplerinden Newcastle United‘da olan tecrübeli futbolcu, yeşil beyazlılardan yıllık 1 milyon 200 bin Euro talep etti.

MUSTAFA ER MENAJERİYLE GÖRÜŞTÜ

Oyuncuyu kiralamaya sıcak bakmayan İngiliz kulübünün de buna yakın bir ücreti talep etmesi üzerine Bursaspor, rotasını başka isimlere çevirdi. Yaşanan bu gelişme üzerine Timsah’ın gündemine AKhisarspor’dan Soner Aydoğdu girdi.

Ege temsilcisiyle sözleşmesi biten tecrübeli futbolcunun dün menajeriyle bir görüşme yapıldı. Futbol Direktörü Mustafa Er’in yaptığı görüşmede rakamların konuşulduğu ifade edildi. 

8 GOL, 6 ASİST

Bursaspor’un Soner’e yıllık 550 bin Euro önerdiği belirtildi. Yeşil beyazlı kulübe gelmeye sıcak bakan 27 yaşındaki futbolcunun Bursa’ya davet edildiği öğrenildi.

Geçen sezon Akhisarspor’da kupalar dahil 35 maça çıkan ve 8 gol, 6 asistlik bir performans gösteren Soner’in Süper Lig’den başka talipleri de bulunuyor.

Gençlerbirliği altyapısından yetişen deneyimli krampon, bir dönem Trabzonspon’da da forma giymişti.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X