Şaka değil gerçek!

Ligin en çok fileleri sarsılan 3 takımından biri olan Antalyaspor’a gol atamayan tek ekip Bursaspor oldu.

Şaka değil gerçek!

Bursaspor, bu sezon her iki maçta da Antalyaspor’a diş geçiremedi. Atatürk Stadı’ndaki randevuda rakibine Eto’o ve Emrah Başsan’ın golleriyle 2-0 mağlup olan yeşil beyazlılar, önceki gün ise sahadan 3-0 yenik ayrıldı. Timsah, bu mağlubiyetlerin yanında ligin en çok gol yiyen ekiplerinden biri olan kırmızı beyazlıları gol atamayan tek Süper Lig ekibi oldu. Fileleri şuan kadar 42 kez sarsılan ve ligin en çok gol yiyen 3.ekibi olan Antalyaspor karşısında yaşanan şu tablo dahi Bursaspor’un bu sezon ki fotoğrafı açık ve net bir şekilde ortaya koydu. 

İŞTE MAÇLAR

Antalyaspor ligin ilk yarısında Kasımpaşaspor ile 0-0 berabere kalmış, ikinci maçta ise rakibine 2-1 boyun eğmişti. 23.haftada ise Sivasspor deplasmanında golsüz beraberlikle dönen kırmızı beyazlılar, rakibiyle ligin ilk yarısında ise 1-1 berabere kalmıştı. 17.haftada Gaziantepspor’la iç sahada yine golsüz berabere kalan Akdeniz temsilcisi 34.haftada oynanacak maçta gol yemesi durumunda Süper Lig’de bu anlamda boyun eğmediği tek takım Bursaspor olacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X