Şaka değil gerçek!

Yazıcı döneminde transfer edilen Sierra Leoneli golcünün talibi herkesi şaşırttı. 2,6 milyon Euro ile Bursaspor tarihinin en yüksek bonservis ücreti ödenen oyuncusu olan Teteh Bangura, 26 yaşında BAL takımlarından Ergene Velimeşespor’a transfer oluyor.

Şaka değil gerçek!

Bursaspor’un rahmetli Başkan İbrahim Yazıcı döneminde AIK Stockholm kulübünden 2 milyon 600 bin Euro’luk ücretle tarihinin en büyük bonservisi ödeyerek transfer ettiği Teteh Bangura’ya Türkiye’den talip çıktı…

Düşük performansı nedeniyle yeşil beyazlıların yollarını zorla ayırdığı Bangura’yı Çorlu’nun Bölgesel Amatör Lig Takımlarından Ergene Velimeşspor Kulübü transfer etmeye çalışıyor.

Sağlam istemişti

Bir kaç gün içerisinde Ergene Velimeşspor’a imza atacağı öğrenilen Sierra Leoneli golcünün transferi gündeme adeta bomba gibi düştü.

Yeşil beyazlıların bir türlü verim alamadığı 26 yaşındaki Teteh Bangura, Bursaspor’dan sonra bir türlü dikiş tutturamamıştı.

Bursaspor’dan sonra İsveç’in Mjallby AIF ve Gais Göteborg kulüplerinde oynayan 4 sene içerisinde amatör kümeye kadar düşen Bangura’yı Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam çok istemişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X