Şaka değil gerçek!

Kayserispor ve Kasımpaşa maçlarında oyundan atılan İsmail Konuk’un kariyerinde 4 kırmızı kartı var.

Şaka değil gerçek!

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’de yoluna dolu dizgin devam ediyor ancak özellikle son iki haftada kırmızı kartlarla başı dertte. Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle zaten sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılarda İsmail Konuk’un üst üste gördüğü kırmızı kartlar yeşil beyazlıları oldukça zor durumda bırakıyor. Kayserispor maçının ardından Kasımpaşa karşısında oyundan atılan İsmail her iki maçta da takımı 10 kişi bıraktı. 

119 MAÇI VAR

Bursaspor eksik kalmasına rağmen bu maçları çevirdi fakat sahada görev yapan isimlerin ekstra efor sarfetmesi dikkatlerden kaçmadı. İşin ilginç yanı 28 yaşındaki tecrübeli stoperin kariyerinde 4 kez kırmızı kart gördü ve bunların ikisini Kayserispor ve Kasımpaşa karşılaşmalarında yaşadı. Bugüne kadar Denizli Belediyespor, Turgutluspor, Nazilli Belediyespor ve Akhisar Belediyespor’da forma giyen İsmail, toplam 119 maça çıktı. İsmail, diğer kırmızı kartları Akhisar Belediyespor ve Turgutluspor’da gördü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X