Sakarya’da “Cami Ve Namazla Diriliş” Paneli Gerçekleşti

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2015 yılı Camiler Haftası etkinlikleri kapsamında Sakarya’da tertip edilen panel programı, Sakarya Müftülüğü’nün…

Sakarya’da “Cami Ve Namazla Diriliş” Paneli Gerçekleşti

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2015 yılı Camiler Haftası etkinlikleri kapsamında Sakarya’da tertip edilen panel programı, Sakarya Müftülüğü’nün ev sahipliğiyle gerçekleştirildi. Sakarya Müftülüğü tarafından organize edilen “Cami ve Namazla Diriliş” konulu Camiler Haftası Panel Programı’nda oturum başkanlığını Sakarya Müftüsü Vaizi Yunus Acar yaparken, Panelist olarak ise Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Huriye Martı ve Ankara Müftülüğü Uzman Vaizi Betül Altun Erincek yaptı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Doç. Dr.Huriye Martı “Ailede Namaz Bilinci”, Uzman Vaiz Betül Altun Erincek ‘Namaz ve Diriliş’ konulu birer sunum yaptı. Paneli yöneten Sakarya Müftüsü V. Yunus Acar ise 2015 yılı Camiler Haftası teması ‘Cami ve Namazla Arınma ve Diriliş’ konusunda değerlendirmelerde bulundu. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen programın sonunda misafir panelistler Doç. Dr. Huriye Martı ve Betül Altun Erincek’e günün anısına çiçek takdiminde bulunuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X