Sakatlar can sıkıyor!

Fenerbahçe deplasmanında oynamayan Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir, Serdar Kurtuluş, Erdem Özgenç ve Merter Yüce Kayserispor’a karşı da yok.

Sakatlar can sıkıyor!

Bursaspor’da sakat oyuncuların çokluğu can sıkmaya başladı. Fenerbahçe deplasmanına sakatlıkları bulunan Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir, Serdar Kurtuluş, Erdem Özgenç ve Merter Yüce’den yoksun giden yeşil beyazlılarda Kayserispor maçı öncesi de aynı sıkıntıların yaşanması Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nu kara kara düşündürüyor. 

Ertuğrul yine sağ bek

Deniz, Emre, Merter ve Erdem Özgenç’in sakatlıklarının sürmesinin ardından önceki günkü antrenmana çıkan ve ağrıları arttığı için çalışmayı yarım bırakan Serdar Kurtuluş’un da Kayserispor karşısında oynamasının imkansız olduğu öğrenildi. Hamza hoca’nın Kayserispor karşısında sağ bekte yine Ertuğrul Ersoy’a şans tanıması bekleniyor. Bu arada hafif sakatlıkları bulunan Kubilay Kanatsızkuş, Ricardo Faty ve Joshua Josua’da her hangi bir sıkıntı bulunmuyor.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X