Sakatlar dönüyor!

Deniz Yılmaz, Serdar Kurtuluş ve Sane’nin iyileşmesi Hamza Hoca’nın yüzünü güldürdü. Faty ve Jorquera Osmanlı maçına yetişecek.

Sakatlar dönüyor!

Süper Lig’in 7.haftasında pazar günü Osmanlıspor ile karşılaşacak Bursaspor’da sakat oyunculardan gelen haber teknik heyetin yüzünü güldürdü. 

Yeşil beyazlıların gol silahı Deniz Yılmaz’ın 5 aylık aranın ardından Bandırmaspor ile oynanan özel maçta sahalara dönmesi, serçe parmağı kırılan ve son haftalarda takımdaki yerini alamayan Serdar Kurtuluş ve defans oyuncusu Sane’nin de aynı karşılaşmada forma giymesi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun zorlu Osmanlıspor maçı öncesi elini güçlendirdi.

MERTER MR’A BAĞLI

Alt adelesinde 1.derece gerilme olan Ricardo Faty’nin birkaç gün içerisinde takımla çalışmalara başlayacağı açıklanırken, Bandırmaspor karşılaşmasında belinde meydana gelen spazm nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Jorquera’nın da durumunun iyi olduğu bildirildi. Alt adelesinde meydana gelen spazm nedeniyle Bandırmaspor karşılaşmasının ilk devresinde oyundan çıkmak zorunda kalan Merter Yüce’nin durumunun ise çekilecek MR sonucanda netlik kazanacağı açıklandı.

KARARI FURKAN VERECEK

 

Tedavisine devam edilen ve ameliyat olması yönünde karar alınan Furkan Özçal’ın ne zaman ameliyat masasına yatacağı ise tecrübeli oyuncunun kararına bağlı olduğu öğrenildi. Uzun bir süredir Almanya’da tedavi gören Emre Taşdemir’in ise 1 hafta 10 gün içerisinde Bursa’ya gelerek çalışmalara katılması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X