Sakatlıklar çok etkiledi

Mutlu Hoca, ’11 haftalık tablonun ana nedeni bence bu. Kendi mevkileri olmamasına rağmen birçok arkadaşımızı farklı bölgelerde oynattık. Onlara özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

Sakatlıklar çok etkiledi

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, ligin ikinci yarısında yaşadıkları zorlu süreç hakkında bilgiler verdi. Karabükspor maçından önce 11 haftada ortaya çıkan başarısız tablonun ana nedenini sakatlıklar olarak gösteren Mutlu Hoca, ‘Bizim iyi bir takımımız var. Fakat her hafta sakatlıklarla uğraştık. Bunlar bizi oldukça zor durumda bıraktı. 11 haftalık tablonun ana nedeni bence bu. Kendi mevkileri olmamasına rağmen birçok arkadaşımızı farklı bölgelerde oynattık. Onlara özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

STANCU ÖNEMLİ OYUNCU

Topçu şöyle devam etti:

‘Serdar zaten sezonu kapattı. Stancu’dan faydalanamadık. Bizim için çok önemli bir futbolcu olduğuna inanıyorum. Erdem’in de sakatlığı nedeniyle savunmanın sağına oyuncu bulamadık. Boban Jovic yine birkaç haftadır yok. Deniz’de bir takım sıkıntılar yaşadı. Emre ve Furkan’ın durumunu zaten biliyorsunuz. Üstüne bir de sonuçlar istediğimiz gibi gitmeyince oyuncularımızda özgüven eksikliği oluştu. Bu Karabükspor galibiyeti bize ilaç gibi geldi. İnanıyorum ki kalan 7 haftada çok daha iyi bir Bursaspor sahada olacak.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X