Sakatlıklardan canımız çıktı!

Serdar, Furkan, Şamil, Sane, Sivok ve Emre’nin yanına yenileri eklendi. Aydınspor 1923 maçında sakatlanan İsmail Konuk Gençlerbirliği deplasmanında forma giyemeyecek. Merter Yüce için ise seferberlik ilan edildi.

Sakatlıklardan canımız çıktı!

Bu sezon sakatlık kabusu ile boğuşan Bursaspor’da son oynanan Aydınspor 1923 kupa karşılaşmasında sakat oyunculara yenilerinin eklenmesi can sıktı. Sezonu kapatan Serdar Kurtuluş ve Furkan Özçal ile birlikte, ilk yarıyı kapatan Şamil Çinaz, Vieux Sane, Tomas Sivok ve Emre Taşdemir’e İsmail Konuk ve Merter Yüce’nin de dahil olması sinirleri bozdu.

İSMAİL’İN DURUMU CİDDİ

Aydın Adnan Menderes Stadı’nda oynanan ve 1-0 kaybedilen mücadelenin 27.dakikasında sol üst adalesindeki sertleşme nedeniyle maçı yarıda bırakmak zorunda kalan İsmail Konuk’un tedavisine hemen başlandı. Bursa’ya geldikten sonra MR’ı çekilen tecrübeli stoperin, pazartesi günün oynanacak Gençlerbirliği deplasmanında forma giymesi son derece zor gözüküyor.

KARA KARA DÜŞÜNÜYOR

Aynı karşılaşmada sakatlık geçiren tecrübeli ön libero Merter Yüce’nin durumunun ise biraz daha iyi olduğu açıklandı. Sol arka adalesinde sertleşme meydana gelen tecrübeli oyuncunun Gençlerbirliği karşılaşmasında oynama şansının ise İsmail Konuk’a göre daha fazla olduğu bildirildi. Zamansız gelen bu iki sakatlık deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesinde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nu kara kara düşündürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X