Sakın evlenmeyin!

Dünya evine girdikten sonra her fırsatta evliliğin güzelliklerinden bahseden Serdar Ortaç, Uludağ’da verdiği konserde gençlere evlenmemelerini önerdi.

Sakın evlenmeyin!

FIRAT TORAMAN

Uludağ’a devam eden Whitefest, Serdar Ortaç’ı gençlerle buluşturdu. Chloe Loughnan’la yaşamını birleştirdikten sonra sürekli olarak evliliğin güzelliklerinden bahseden Ortaç, Zirve’de çark etti. Sahneden gençlere ‘evlenmeyin’ diyen sanatçı, ‘Pişman olduğumdan değil; aksine hayatımın mutlu günlerini yaşıyorum. Ama evlendikten sonra kimseye canım, balım, hayatım, bebeğim demek yok. Ayrıca kızlara dokunmak da yok’ dedi. 

KIYAFETLERİMİ EŞİM SEÇER

Modaya el atan ve eşine butik açmaya hazırlanan Serdar Ortaç, stil danışmanlığını Chloe’nin yaptığını söyledi. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ortaç, ‘Benim kıyafetlerimi eşim seçer. Sahnede ne giyeceğimi ayarlayıp bana verir’ dedi. Hande Yener’le yaptığı ‘İki Deli’ düetinin sevilmesinden sonra Bengü’yle de bir proje yapabileceklerinin sinyalini veren Serdar Ortaç, Mayıs ayında albüm çıkaracağını müjdeledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X