Sakin ol hocam!

Karşılaşmanın 63.dakikasında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Bekir Yılmaz arasında bir diyalog yaşandı.

Sakin ol hocam!

62’de oyuna dahil olan tecrübeli futbolcunun arkadaşları müsait olmasına rağmen ceza sahası dışından kaleye şut atmasına sinirlenen Sağlam, Bekir’e tepki gösterdi. Bekir Yılmaz, eliyle “sakin ol hocam” şeklindeki işaret yaparak olayı yatıştırmaya çalıştı. 

Cuenca içeri kaçtı

Bursaspor’un Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup ettiği maçta İspanyol yıldız Isaac Cuenca karşılaşmanın bitmesini beklemeden direkt soyunma odasına gitti. İspanyol oyuncunun son dakikalarda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın Emre Taşdemir’i oyuna dahil etmesi üzerine bu hareketi yapması dikkat çekti. 

Eren Albayrak’a alkış

Bursaspor’un Türk futboluna sunduğu isimlerden biri olan Eren Albayrak, karşılaşma öncesi Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın yanına giderek başarılar diledi. Yeşil beyazlı kulüpten ayrılma gerekçesi olarak gösterilen Sağlam’ın yanına kızgınlığına rağmen giden tecrübeli futbolcunun bu hareketi takdir topladı. Bu arada kaptan Serdar Aziz ve Sercan Yıldırım da mücadelesi öncesi Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’la hasret giderdi.

Erdem tribüne çıktı

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Erdem Özgenç’i dün 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi. Eskişehirspor maçını tribünden izleyen Sercan Yıldırım kadroya girerken, yedek kulübesi Harun Tekin, Bekir Yılmaz, Tom De Sutter, Isaac Cuenca, Emre Taşdemir, Tomas Sivok ve Sercan Yıldırım’dan oluştu. Bu arada Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Rizespor karşısında Eskişehirspor randevusunun aynı 11’ini sahaya sürdü.

Ertuğrul hasret giderdi

 

Sezon başında Bursaspor’dan Çaykur Rizespor’a kiralık giden Ertuğrul Ersoy, maç öncesi Başkan Recep Bölükbaşı ve Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ile bir araya geldi. Sakatlığı nedeniyle şuana kadar Karadeniz temsilcisinde forma şansı bulamayan genç stoper, son durumu hakkında Başkan Recep Bölükbaşı’na bilgi verdi.

Karaman’dan yan hakeme alkış

Mücadelenin ikinci yarısında için ilginç bir olay yaşandı. Çaykur Rizespor Teknik Direktör Hikmet Karaman, Tomas Necid’in attığı ilk gole ofsayt gerekçesiyle itiraz etmişti. Tepkisini ilk yarı boyunca sürdüren tecrübeli teknik adam, ikinci yarı başlamadan önce Orkun Aktaş’tan özür diledi. 4.hakem Adil Sinem’in yanına giden Karaman, Aktaş’ı alkışlayarak “Ofsayt değil, tebrik ederim” dedi. Karaman’ın bu hareketi tribünlerden de alkış aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X