Saldır Milli Takım!

TT Arena`da saat 21.45`te başlayacak mücadelede Bursasporlu Serdar Aziz, Ozan Tufan ve Volkan Şen 11`de mücadele edecek.

Saldır Milli Takım!
58 yıl sonra gerçekleşen Brezilya özel buluşmasında alınan 4-0’lık yenilgi ve sergilenen oyunla hayal kırıklığı yaşatan A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki dördüncü maçında bugün Kazakistan ile karşılaşacak.
 
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da saat 21.45’te başlayacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu’ndan Aleksei Eskov yönetecek.
 
11’DE 3 BURSASPORLU VAR
 
Brezilya yenilgisinin ardından hedef tahtası haline gelen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kazakistan maçının 11’ini açıklarken, Bursaspor’dan 3 futbolcuya görev verdi. Bu akşamki mücadelede Serdar Aziz stoperde, Ozan Tufan ön liberoda, Volkan Şen ise sağ açıkta ay yıldızlı takımın başarısı için ter dökecek. Daha önce Kazakistan ile oynadığı 4 maçı da kazanan A Millilerimiz bu akşam rakibini bir kez daha devirerek hem moral bulmak hem de grup sonunculuğundan kurtularak umutlarını yeşertmek istiyor.
21.45 Show TV/Canlı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X