Saldırgan dakikalar içerisinde yakalandı!

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde fırından ekmek almaya giden polis memuruna silahlı saldırı düzenleyen terörist, Suriye’ye geçmeye çalışırken yakalandı.

Saldırgan dakikalar içerisinde yakalandı!

Ceylanpınar’da akşam saatlerinde fırına ekmek almaya giderken polis memuru Kemal Küçükdoruk’a silahlı saldırı düzenleyen terörist Mazlum Dağtekin, Suriye’nin PYD’nin denetimindeki Rasulayn kentine kaçmak isterken olayda kullandığı tabancayla birlikte sınırda yakalandı.

Saldırıda PKK’lı olduğu belirlenen teröriste yardım ve yataklık ettikleri belirlenen Ceylan K., Halil Y., Hikmet C., Orhan Y. ve Nahsen D.’nin emniyetteki ifadelerinin sürdüğü olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren polis, Mazlum Dağtekin’in daha önce ’Silahlı terör örgütüne üye olmak, terör örgütü propagandası yapmak, genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak, örgüt adına yol kontrolleri yapmak ve polise taş atmak’ gibi birçok suçtan gözaltına alındığını saptadı. Suç aleti tabancayla birlikte gözaltına alınan Dağtekin, sorgulanmak üzere Şanlıurfa’ya götürüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X